Îngrijirea buzelor: balsam de buze Ivatherm

Hello, ladies!
Toamna pare să-și intre serios în drepturi și odată cu ea apar și unele neplăceri cauzate de condițiile meteo și îndeosebi de către vânt, una dintre ele fiind buzele crăpate/descuamate.

Desigur că buzele trebuie îngrijite pe tot parcursul anului, numai că în anotimpurile reci acestea necesită o atenție specială. Este indicat ca cel puțin o dată pe săptămână să le exfoliem pentru a îndepărta de pe suprafața acestora cojițele și v-am detaliat aici câteva metode prin care puteți face acest lucru, apoi să le hidratăm în profunzime pentru că până și rujul arată mult mai bine pe niște buze a căror piele arată impecabil, nu-i așa?

Vă recomand ca atunci când vă achiziționați produse pentru hidratarea buzelor să nu vă uitați la bani: vă spun din experiență că în general balsamurile de buze mai ieftine vă vor amăgi, vă vor oferi o îngrijire superficială, de moment… și da, în această situație chiar e valabilă zicala “Dai un ban, dar stai în față!”. Dacă produsele ieftine vă vor oferi o senzație trecătoare de hidratare, celelalte își vor merita bănuții pe deplin, vă garantez!

Pe parcursul timpului v-am scris în detaliu despre diversele produse pe care le-am folosit pentru îngrijirea buzelor și iată că și astăzi voi face același lucru, numai că de această dată am ales să vă povestesc despre ceva care m-a cucerit recent: balsamul de buze de la Ivatherm.

img_20160919_112308

Despre Ivatherm, numai de bine! Nu a fost produs de-al lor care să mă dezamăgească, tocmai de aceea sunt curioasă să le testez întreaga gamă de produse încetul cu încetul.

Oferta Ivatherm de 1+1 cadou la balsamurile pentru buze(ofertă care, trebuie să recunoaștem, a picat la țanc acum la debutul toamnei) mi s-a părut o bună oportunitate de a face cunoștință și cu acestea și mă declar încântată!

img_20160919_112123

Nu știam la ce să mă aștept în ceea ce le privește, dar mizând pe cât de mulțumită am fost de fiecare produs de-al lor încercat de mine până acum, mi-am spus că rău n-are cum să fie! Și nu m-am înșelat!

Mi-a plăcut încă de la început faptul că acest basam de buze de la Ivatherm e ambalat într-o cutie de carton, nu e pur și simplu. Apoi, recipientul este unul interesant care te-ar putea duce cu gândul că este cu bilă în capăt sau ceva de genul, însă de fapt este doar rotunjit, având un mic orificiu de eliberare a produsului, eliberare care se produce printr-o apăsare ușoară pe celălalt capăt al recipientului.

Produsul în sine este diferit de tot ce am mai încercat până acum și spun asta deoarece este sub formă de gel: un gel gros, transparent și cu miros de citrice. Este foarte emolient, se  întinde foarte bine pe buze, se absoarbe cu ușurință și conferă hidratare instantanee, senzație ce se menține timp îndelungat. Îmi place mult și prin prisma faptului că nu e lipicios, nici gras și că nu alunecă de pe buze.

Deși are doar 15 ml, produsul vă va ajunge pentru o perioadă îndelungată de timp deoarece se consumă destul de greu, așa că cel puțin în cazul meu acesta e bifat pe lista de cumpărături pentru o bună perioadă!

img_20160919_112538

Și că tot a început școala, două degețele sus cine a mai utilizat acest produs! 🙂 Cum vi s-a părut? Ați fost mulțumite de acesta?

Follow my blog with Bloglovin



4 thoughts on “Îngrijirea buzelor: balsam de buze Ivatherm”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.